Tilbage

Optakt til 1/8-finalerne ved EM 2024

Så er det knockout-tid ved EM-slutrunden i Tyskland. Der venter otte interessante ⅛-finaler, hvor braget i Dortmund mellem Tyskland - Danmark selvfølgelig er det helt store højdepunkt. Der venter dog også et spændende opgør mellem Frankrig og Belgien, mens outsiderne fra Østrig møder Tyrkiet

Lørdag den 29. juni kl. 21:00 Tyskland - Danmark

Jetzt geht los. Tyskland - Danmark er en EM-klassiker uden lige, hvor tankerne naturligvis ledes tilbage til 92-finalen. Nu venter en ⅛-finale i Dortmund, hvor de tyske værter har publikum med sig, men hvor der også vil være masser af optimistiske rooligans til stede på lægterne. Det holdt hårdt for Danmark, som kun med nød og næppe klarede uafgjort i skæbnekampen mod Serbien. Tyskerne imponerede dog heller ikke i deres seneste kamp mod Schweiz, og den kamp viste, at hjemmeholdet bestemt ikke er uovervindelige. Vi tror, at der venter en tæt kamp, hvor tyskerne får svært ved at nedbryde Danmarks stærke defensiv.

LeoVegas tipper: x på 1x2-markedet til odds 3.80

Mandag den 1. juli kl. 18:00 Frankrig - Belgien

Frankrig var udråbt som en af turneringens helt store favoritter inden slutrunden gik i gang. På papiret er Les Bleus stadig med i topfeltet, men spillet har ikke været ‘magnifique’ for Deschamps udvalgte, hvis måludbytte efter tre kampe blot er et østrigsk selvmål og et straffespark. Mandagens modstander fra Belgien vandt blot en enkelt kamp i, hvad der ellers var EM’s svageste grupper. Lukaku kunne have scoret fem mål på nuværende tidspunkt, men marginalerne har manglet for den store angriber. Fansene var ikke tilfredse med belgiernes 0-0-kamp mod Ukraine, og spillerne blev mødt af en piftekoncert fra deres egne fans. Kan de bruge modgangen som motivation mod de franske favoritter.

LeoVegas tipper: x på 1x2-markedet til odds 3.20

Tirsdag den 2. juli kl. 21:00 Østrig - Tyrkiet

Østrig har været en af slutrundens positive overraskelser, og vandt deres pulje foran Frankrig og Holland. Med et intenst presspil og en offensiv tilgang venter en rigtig ‘skolegårdskamp’ mod Tyrkiet, som også har vist fine offensive takter. Tyrkerne må dog undvære flere kaptajn Hakan Calhanoglu på grund af karantæne, og det kan Østrig formentlig udnytte til at få et overtag på midtbanen. Østrig har scoret hele seks gange i gruppespillet, og sparede endda et par spillere i sejren mod Holland. Vi tror, at Østrig starter i det vante høje tempo og udstiller Tyrkiets tvivlsomme defensiv.

LeoVegas tipper: 1 på 1x2-markedet til odds 1.88


Spil kupon her


Spil på EM 2024 her